Szabó és Társa Fémipari Bt.
Acélszerkezet gyártás Kovácsoltvas szaküzlet Egyéb szolgáltatások

Menü

Főoldal

Cégtörténet

Acélszerkezet gyártás

Kovácsoltvas Szaküzlet

Egyéb szolgáltatások

Elérhetőségek

E-mail


Untitled Document

CÉGTÖRTÉNET


A SZABÓ ÉS TÁRSA FÉMIPARI BT. 1992-ben alakult meg két fovel (akik mindketten tulajdonosai a vállalkozásnak), és kezdte el tevékenységét épületlakatos munkák muhelygyártásával és azok helyszíni szerelésével.
1995-ben vásároltunk egy telket telephely kialakítása céljából, és még ebben az évben használatba is vettük a 220 m2-es muhelyt.
Természetesen a fejlesztésre fordítottuk és fordítjuk a mai napig az eredmény nagyobb részét, és így egy jól felszerelt, általános szerkezeti lakatos munkák gyártására alkalmas muhelyünk van. Beruházásainknak köszönhetoen lemezdarabolást Lv. 0,4 mm – Lv. 16 mm vastagságig, cso és idomacél ívelést 50 mm keresztmetszetig tudjuk végezni.
A tevékenységünk az évek során épületlakatos munkák muhelygyártása és helyszíni szerelése mellett a könnyuszerkezetes gyártócsarnokok, raktárak komplett kivitelezésével, valamint autószalonok kivitelezésével bovült.
2004-ben telephelyünkön megnyitottuk kovácsoltvas szaküzletünket, ahol kovácsoltvas jellegü elemek forgalmazásával, kerítések, korlátok, rácsok kivitelezésével bõvítettük addigi tevékenységi körünket.
Ugyan ebben az évben cégünknél kiépítettük és sikeresen tanúsítottuk az ISO 9001:2001 minoségirányítási rendszert.
Vállalkozásunk pénzügyi helyzete stabil, szállítóinkkal szemben semmilyen tartozásunk nincs.
Folytatni kívánjuk továbbá a könnyuszerkezetes ipari létesítmények kivitelezését is, mellyel nem utolsósorban cégünk meglévo piacainak megtartása és új piacon való megismertetése és elismertsége a célunk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Készítette: ZolComp Számítástechnika